Uw website
perfect op maat!
Responsive design

Een responsive of mobielvriendelijke website past zich automatisch aan volgens de grootte van het beeldscherm. Op deze manier wordt de surfervaring verbeterd en is uw website optimaal zichtbaar voor elk type toestel, zoals desktops, tablets en smartphones.

Een ander groot voordeel van een mobielvriendelijke website is dat deze beter scoort bij Google. Dit heeft uiteraard een grote impact bij de zichtbaarheid en bereikbaarheid van uw website.

Scoren bij Google

Het succes van uw website hangt voor een deel af van de zichtbaarheid in Google. O’Reely optimaliseert uw website voor de zoekmotoren (SEO: Search Engine Optimization) en staat ook in voor Search Engine Advertising (SEA) via Google Adwords.

Door combinatie van beide technieken wordt uw website een krachtige tool om uw potentiële bezoekers te bereiken. O’Reely helpt u betere click-through resultaten te behalen door beter te scoren op beide domeinen.

Elk budget

Elke website, zowel maatwerk als een voor u aangepaste Wordpress-installatie, wordt in samenspraak met u ontwikkeld. O’Reely bekijkt de mogelijkheden binnen uw budget en werkt elk project met dezelfde aandacht af.

Om uw website te publiceren, heeft u ook een webhosting en domeinnaam nodig. Naast de ontwikkeling van uw website wordt u ook hierin bijgestaan. De eerste stap naar een succesvolle website is immers de keuze van de domeinnaam.

Uw website in goede handen

O’Reely heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites. Een persoonlijke service en een optimaal gebruiksgemak zijn een paar van de belangrijkste streefdoelen.

Door te luisteren naar uw vragen en wensen wordt er bekeken welke mogelijkheden er voor handen zijn om zo een pasklare oplossing te bieden. Bij elk project wordt er rekening gehouden met de mobielvriendelijkheid (responsive design) en een vlotte werking van de website.

Responsive design

Uw website aangepast voor elk beeldscherm en beter scorend bij Google dankzij het responsive design!

Gebruiksgemak

Uw bezoekers vinden snel de gewenste informatie dankzij de goede opbouw en het verhoogde gebruiksgemak!

Zichtbaarheid

Dankzij SEO en SEA wordt uw website geoptimaliseerd voor zoekmachines en komt u sneller in contact met uw potentiële klanten!
Specialiteiten
HTML
CSS
Javascript
Asp.Net
MySQL
MSSQL
Wordpress
O'Reely

Kunstenaarstraat 27

9040 Gent

BTW BE 0534 836 026 | RPR Gent

Algemene verkoopsvoorwaarden