3D Visualisaties
O’Reely creëert high-end 3D beelden en animaties voor, onder andere, de vastgoedsector, zowel voor exterieur als interieur design.
Webdesign
Heeft u nog geen website of heeft uw webstek een opfrissing nodig? O’Reely ontwikkelt websites voor elk budget.
ICT Support
Uitvoeren van installaties en het onderhouden van hard- en software voor zowel bedrijven als voor particulieren.
Recent work
Over O'Reely

Als zelfstandig ICT’er biedt O’Reely ondersteuning en ontwikkeling op gebied van 3D visualisaties, webdesign en IT support.

Door jarenlange ervaring als netwerkbeheerder en webontwikkelaar en tevens gecertifieerd 3D ontwikkelaar door The Architecture Academy kan O’Reely uw behoeftes analyseren en een solide oplossing bieden. Door een persoonlijke aanpak en nauwe samenwerking wordt er een gepersonaliseerde service aangeboden.

Dienstverlening op maat

Door te luisteren naar de klant en de specifieke situatie te analyseren kan er, in samenspraak, een duidelijk en doorzichtig antwoord aangeboden worden dat nauw aansluit aan de noden en behoeften.

Jarenlange ervaring

Door een jarenlange ervaring in netwerkbeheerder, webontwikkeling en all-round ICT maakt dat O'Reely perfect de brug kan slaan tussen enerzijds technologie en anderzijds de eindgebruiker.

Persoonlijk advies

Door uw ICT omgeving in kaart te brengen en zich te verdiepen in wat u nodig heeft, kun u van O'Reely een betrouwbaar en persoonlijk advies verwachten.
O'Reely

Kunstenaarstraat 27

9040 Gent

BTW BE 0534 836 026 | RPR Gent

Algemene verkoopsvoorwaarden