Architectuur

Een visualisatie van een architecturaal ontwerp is een uitstekende methode om uw project op een fotorealistische manier weer te geven. Aan de hand van een plattegrond wordt er een 3D model opgebouwd. Dit kan over zowel een exterieur als een interieur ontwerp gaan.

Na de opbouw, krijgen de 3D modellen de juiste materialen en texturen en wordt er een fotorealistisch geheel gecreëerd. Het is ook mogelijk om een 360° beeld te creëren waardoor de gebruiker interactief in het 3D model kan rondkijken. Op deze manier krijgt de eindklant een mooi beeld van hoe het resultaat er uit kan zien.

Modelleren

Met een 3D model is het mogelijk om een ontwerp te bekijken vooraleer het gerealiseerd is. Het geeft de mogelijkheid om na te gaan of het ontwerp voldoet aan de vereisten, of je kan verschillende materialen en texturen vergelijken.

De modellen kunnen variëren van een eenvoudige vormgeving, om een globaal beeld te kunnen scheppen, naar een gedetailleerde uitwerking en kunnen gebruikt worden in animaties. Ze zorgen eveneens voor een glasheldere productdocumentatie.

3D Printen

Bepaalde 3D modellen kunnen ook uitgeprint worden. Dit heeft als grote voordeel dat er relatief snel een prototype kan bekomen worden. Dit geeft de ultieme mogelijkheid om een ontwerp te inspecteren of om eenvoudigweg een leuk object leven in te blazen. 3D printen heeft ook als groten voordeel dat er eenvoudig kleine hoeveelheden op vraag kunnen aangemaakt worden.

3D modellen kunnen geprint worden in verschillende materialen, zoals een heel gamma aan kunststofsoorten, metalen en keramiek.

Recent work

Certified by

The Architecture Academy
O'Reely

Kunstenaarstraat 27

9040 Gent

BTW BE 0534 836 026 | RPR Gent

Algemene verkoopsvoorwaarden